Over New Vision Concept

Me-time nodig en feel good de deur uit? Kom dan zeker langs in ons kapsalon in Oud Turnhout, we specialiseren ons in haarkleuringen, Met jaren lange ervaring geven we je de look die bij je past..

Ons team

Heidi: Passie voor haar, zaakvoerder en oprichter van het kapsalon in 2001.

Lieselotte: Passie voor haar en bij ons sinds 2015.

Dus vol humor en ervaring, het perfecte team smile

Geniet tijdens het wachten van een lekker tasje koffie of thee, een leuke babbel of lees rustig  een boekje, dit is een moment voor jezelf.

Hoe het begon

EEN KINDERDROOM

Als kind werd ik, Heidi, al enorm aangetrokken door mode en looks. Je look wordt voor een groot deel bepaald door je kapsel. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt en ik volgde mijn passie. In 2001 startte ik mijn eigen kapsalon in Oud Turnhout, toen nog onder de naam ‘Hair Dreams’. Letterlijk een droom die werkelijkheid werd.

Al snel groeide de zaak en in 2010 was het tijd voor uitbreiding naar een nieuw pand. Op dat moment werd ‘New Vision’ geboren. Deze naam was heel erg toepasselijk omdat ik zelf een andere kijk op dingen had gekregen. Die nieuwe visie en het constant innoveren, zit ook vandaag nog in mijn bloed. 

New Vision Concept was born

Onze producten

We zijn helemaal fan van glanzend en gezond haar.

Daarom hebben we gekozen voor het gamma van Kevin Murphy waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staat. Onze producten zijn niet getest op dieren, parabeen en sulfaatvrij. Bovendien zijn ze zacht voor je huid. Meer info over het volledige gamma vind je terug op onze webshop. Omdat elk haartype het beste verdient en andere noden heeft elke haarproduct zijn unieke samenstelling. Ook hier staan we je bij voor de juiste keuze te maken.

Op de hoogte blijven van New Vision Concept?

Dat kan! We sturen je graag de laatste nieuwtjes en promoties. Uiteraard met veel respect voor jouw privacy.

Openingsuren

We maken graag tijd voor jouw haar.

Maandag
9 u. - 17 u.
Dinsdag
9 u. - 17 u.
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9 u. - 20 u.
Vrijdag
9 u. - 18 u.
Zaterdag
8 u. - 16 u.
Zondag
Gesloten