Skip links

Over New Vision Concept store

“We help you to create your total look,
because character is not the first thing people see.”

Over New Vision Concept store

“We help you to create your total look, because character is not the first thing people see.”

Waarmee helpen we je?

Het totaalbeeld van de vrouw
Een eigen kledingstijl en een gepast kapsel geven het totaalbeeld van de vrouw weer. Hiervoor sta ik, samen met mijn geweldig team, dagelijks klaar om je te helpen met deze andere kijk op je look te creëren.

Hoe het begon

Een kinderdroom
Als kind werd ik, Heidi, al enorm aangetrokken door mode en looks. Je look wordt voor een groot deel bepaald door je kapsel. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt en ik volgde mijn passie. In 2001 startte ik mijn eigen kapsalon in Oud Turnhout, toen nog onder de naam ‘Hair Dreams’. Letterlijk een droom die werkelijkheid werd.

New Vision Concept was born

Mijn tweede passie
Al snel groeide de zaak en in 2010 was het tijd voor uitbreiding naar een nieuw pand. Op dat moment werd ‘New Vision’ geboren. Deze naam was heel erg toepasselijk omdat ik zelf een andere kijk op dingen had gekregen. Die nieuwe visie en het constant innoveren, zit ook vandaag nog in mijn bloed. Daarom kon mijn 2de passie, nl. mode, niet achterblijven en opende ik in mei 2019 onze gezellige kledingboetiek naast de kapper in Oud Turnhout. New Vision Concept was born!

Wie is Heidi?

Ambitieuze onderneemster
Heidi is een ambitieuze onderneemster met een grote passie voor het goed doen voelen van vrouwen met een look (kleding & kapsel) waar ze mee stralen. Mede door haar doorzettingskracht en haar resultaatgerichte focus, onderscheidt Heidi New Vision Concept met eigen workshops, events & make-overs.

Waarom dit concept?

Happy women, happy us!
Heidi heeft door de jaren ervaring ondervonden dat vrouwen vaak door een kleine aanpassing aan hun kapsel, snit of kleur of door een kleine twist in hun kledingstijl, ineens een boost krijgen in hun zelfvertrouwen. Ze voelen zich beter in hun vel en stralen dit meteen ook uit naar de buitenwereld. Door deze kleine ‘magische’ touch te doen op niveau van kapsels en mode ziet Heidi dat ze heel wat vrouwen gelukkig kan maken en dit is waar zij en haar team naar streven. Happy women, happy us!